top of page
Piano lessons for adults in Helsinki.jpeg
Pianotunnit lapsille.jpeg
Pianotunnit lapsille Helsinki.jpeg
Pianotunteja aikuisille Helsinki.jpeg
pianotunnit lapsille Helsinki2.jpeg
Pianotunnit.jpeg

Hyvää mieltä, joka kestää koko elämän.

“Suosittelisin Barrya uudelleen ja uudelleen!”

Elämää mullistavia pianotunteja Helsingissä...

Piano Lessons with Barrylla pääset käsiksi uusimpiin opetusmenetelmiin ja uuteen teknologiaan, ja sinusta tulee osa kukoistavaa musiikkiyhteisöä, joka muuttaa yksittäiset pianotunnit musiikillisen täyttymyksen elinikäisiksi matkoiksi – kaikki tämä samalla, kun opit nopeasti ja pidät hauskaa!

...huippuluokan musiikkikoulussa...

Teemme kovasti töitä tarjotaksemme sinulle korkealaatuista opetusta ja yhteisöllisyyttä, jotta voit nauttia huippuluokan oppimiskokemuksesta laadukkaassa pianostudiossa. Opiskelijat ja vanhemmat arvostavat meitä, ja voit selata heidän 5 tähden arvosteluitaan Googlessa, Facebookissa ja muualla Internetissä.

 ..., joka tekee elämästäsi helppoa!

Studiomme sijaitsee vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja voit varata täysin ilmaisen ensimmäisen tunnin muutamalla klikkauksella. Voit aloittaa ilman omia koskettimia, eikä pitkäaikaisia sopimuksia ole.

Stipendirahasto on saatavilla sitä tarvitseville ja uskon, että olemme ainoa studio Helsingissä, joka tarjoaa sinulle 30 päivän 100% rahat takaisin -takuun ensimmäisestä oppitunnista alkaen - joten voit aloittaa oppimisen riskaamatta penniäkään rahaasi!

Lue lisää siitä, miksi opiskelijat palaavat mielellään luoksemme uudestaan ja uudestaan!

"Barry on erinomainen opettaja ja erittäin kärsivällinen, rauhallinen ja rohkaiseva. Loistavaa!"

Anchor 1
Piano lessons Helsinki -24_edited.jpg
pianotunnit lapsille Helsinki2.jpeg
Pianonsoiton opettaja lapsille Helsinki 2.jpeg

Saat paljon muutakin kuin pianotunteja...

Me Piano with Barryssa uskomme, että musiikkikasvatus on paljon muutakin kuin vain pianotunteja. Kyse on myös kuulumisesta musiikkiyhteisöön ja musiikin syvemmän tarkoituksen löytämisestä.

Siksi olemme laajentaneet ydinohjelmiamme sisältämään musiikillisen yhteistyön kaikkien kurssiemme keskeisenä ominaisuutena, jotta saat halutessasi monia mahdollisuuksia työskennellä yhdessä muiden opiskelijoiden ja muusikoiden kanssa. Siksi tarjoamme pianobileitä, opetamme duettoja, sävellemme kappaleita, säestämme tanssia ja tarjoamme mahdollisuuksia saada musikaalisia ystäviä.

 

Tavoitteemme on tarjota sinulle musiikillisen täyttymyksen matka, joka voi kestää koko eliniän – ja olet kutsuttu mukaan.

"Barry on todella rauhallinen, kärsivällinen ja ystävällinen opettaja."

Anchor 2
piano lessons helsinki for adults.jpeg
Piano lessons Helsinki.jpeg
Piano lessons for teens in Helsinki -2.jpeg
Pianotunteja aikuisille Helsinki -2.jpeg
Piano lessons Helsinki.jpeg

​...Pääset mukaan huippulaadukkaaseen musiikilliseen yhteisöön...

Opiskelijat ja vanhemmat arvostelevat meitä jatkuvasti Googlessa ja Facebookissa sekä antamalla suoraa palautetta. Olemme kuulleet muun muassa seuraavanlaista palautetta:

Erinomainen opetuksen laatu

Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että saat erinomaisen opetuksen laadun viikoittaisilla tunneillasi. Opettajallasi on todistetusti yhteistyöhön perustuva opetustaito monien muiden taitojensa lisäksi. Riippumatta siitä, kuinka monta lisäpalvelua kokemukseesi lisätään, olemme sitoutuneet pitämään opetuksen laadun korkealla investoimalla opettajiimme. 

 

Kukoistava yhteisö

Tämän lisäksi saat rikkaamman musiikkielämyksen osallistumalla yhteisiin pianobileisiin, joissa on eri teemoja. Opiskelijat voivat soittaa duettoja, jammailla, säestää muilla soittimilla, säestää tanssia tai jopa säveltää kappaleita. Musiikki on hauskempaa, kun sitä jaetaan, ja musiikillisten ystävyyssuhteiden solmimista kannustetaan aktiivisesti!

 

Paras mahdollinen kokemus

Olemme käyneet läpi jokaisen vaiheen ja työskennelleet kovasti tarjotaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen opiskelijoille ja heidän perheilleen, sekä tehdäksemme aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Uskomme, että pianotuntien pitäisi poistaa stressiä elämästäsi eikä lisätä sitä!

 

Studioltamme löydät:

 

 • Ystävälliset ja kärsivälliset opettajat,

 • Kukoistavan musiikkiyhteisön,

 • Viihtyisän, huippuluokan kotistudion,

 • Monet iloiset opiskelijat ja vanhemmat,

 • Yhteiset pianojuhlat,

 • Helpon pääsyn: studio on vain 9 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta ja 1 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta,

 • ILMAISEN sähköposti- ja tekstiviestituen oppituntien välillä,

 • ILMAISEN kosketinoppaan,

 • ILMAISEN vanhempien menestysoppaan,

 • Alennetun kosketinvuokrauksen uusille oppilaille,

 • Ei pitkäaikaisia sopimuksia tai suuria ennakkomaksuja,

 • Puhumattakaan stipendirahastosta (klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja).

 

Eikä siinä vielä kaikki, tarjoamme 30 päivän 100 % rahat takaisin -takuun ensimmäisestä oppitunnista alkaen, jotta voit aloittaa riskittömästi.

"Barry on erittäin ystävällinen, kärsivällinen ja suunnitteli interaktiivisen tunnin. Lapseni odottaa innolla seuraavaa tuntia!"

Anchor 3
Pianonsoiton opettaja Helsinki.jpeg
Pianonsoiton opettaja Helsinki.jpeg
Pianotunteja lapsille Helsinki -3.jpeg

Ok, olen kiinnostunut. Mikä on seuraava askel?

 

Prosessi on yksinkertainen:

Free trial piano lesson in Helsinki - booking plan - less text.jpeg

Ensimmäinen askel on varata ilmainen kokeilutunti. Valitse vaihtoehto alta:

"Suosittelen Barrya piano-opettajaksi!"

Anchor 4

Who are the piano lessons for?

ARVOSTELUT

5 stars transparent.webp

6 months ago

[Automatically translated] "Poikamme on opiskellut pianonsoittoa Barryn kanssa yli vuoden. Oppitunnit ovat hyvin suunniteltuja ja noudattavat selkeää rakennetta asteittain helpommista haastavampiin kappaleisiin. Joka viikko harjoitellaan eri palaa. Barry on rauhallinen ja hauska opettaja. Hän on myös hyvä antamaan palautetta.

 

Oppitunnit ovat olleet helppoja järjestää, poikamme käy itse koulun jälkeen. Olemme jopa järjestäneet satunnaisia ​​verkkotunteja, jotka ovat myös sujuneet hyvin. Poikamme nauttii Lessonsista ja nauttii pianon soittamisesta, ja mielestämme Barryn lähestymistapa on suuri syy tähän. Suosittelemme mielellämme Barry's Lessonsia."

- James D

5 stars transparent.webp

5 months ago

[Automatically translated]  "Voin suositella Barrya hyvänä ammattilaisena ja kärsivällisenä opettajana, joka suhtautuu oppilaisiinsa henkilökohtaisesti. Tavoitteemme ja aikataulumme asetettiin keskenään olosuhteideni mukaan. Barry onnistui löytämään hyvän tasapainon opiskelukappaleiden ja henkilökohtaisen musiikkimakuni välillä. mikä teki opiskeluprosessistamme nautinnollisen.

 

Barryn neuvot ja menetelmät tekniikani parantamiseksi olivat merkittäviä, ymmärrettäviä ja helppoja harjoitella. Myös Barry oli rohkaiseva ja inspiroiva. Kaiken kaikkiaan edistyimme erinomaisesti ja suosittelen Barrya pianonsoiton opettajaksi!"

- Anna C

5 stars transparent.webp

2 weeks ago

[Automatically translated]  "Poikani on käynyt pianotunteja nyt 2 kuukautta. Barry on erinomainen opettaja ja erittäin kärsivällinen, rauhallinen ja rohkaiseva. Loistavaa!"

- Helina H

children's piano lesson Helsinki.webp
pianotunnit lapsille helsingissä.webp
piano lessons helsinki 2.webp
piano with barry in helsinki.webp
pianotunnit lapsille.webp

Galleria

lasten pianotunnit Helsingissä.webp
pianotunnit lapsille Herttoniemessä.webp
piano lessons helsinki.webp
pianotunnit lapsille 2.webp
Child's piano lesson Helsinki.webp

Helsinki Piano Lab on omistautunut tarjoamaan inspiroivaa piano-opetusta aikuisille & lapsille Herttoniemessä, Pasilassa, ja Ruoholahdessa. Uskomme, että musiikinopetuksen tulisi olla hauskaa ja kaikkien saatavilla.

"Suosittelen lämpimästi Barrya pianonsoitonopettajana! Hän on ystävällinen ja kärsivällinen ja luo todella mukavan ilmapiirin soittamiseen."

bottom of page