top of page
English piano teacher Herttoniemi Helsinki Barry Bermingham.webp
English piano teacher Herttoniemi Helsinki Barry Bermingham.webp

Pianotunteja Herttoniemessä

Menestys alkaa unelmasta, ja Barryn pianotunneilla unelmat saavat siivet. Kaikki alkoi siitä, kun englantilainen pianonsoitonopettaja muutti Itä-Helsingin Herttoniemeen. Pianotuntien suosio on kasvanut nopeasti, ja oppilaita on tullut kaikkialta Helsingistä ja sen ulkopuolelta.

Hei! Olen ystävällinen brittiläinen pianonsoitonopettaja, joka asuu ja opettaa Itä-Helsingissä. Varttuessani minulla oli onni oppia soittamaan pianoa ja muita soittimia ja sain laajan musiikillisen taustan poikkeuksellisen lahjakkailta opettajilta sekä runsaasti esiintymiskokemusta. Opettajieni inspiraatio täytti minut ilolla ja itseluottamuksella, jota kannan mukanani vielä tänäkin päivänä. Minulla on nyt suuri ilo jakaa kokemustani seuraavalle sukupolvelle.

 

Unelmani on parantaa aloittelevien muusikoiden, niin aikuisten kuin lastenkin, mahdollisuuksia auttamalla heitä toteuttamaan unelmiaan ja saavuttamaan tavoitteitaan - aivan kuten omat opettajani auttoivat minua aikanaan. Tarjoan innostavia pianotunteja niin nuorille kuin varttuneille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille, johdattaen oppilaat askel askeleelta musiikillisen huippuosaamisen tikapuita ylöspäin. Toivon näin vaikuttavani myös musikaalisemman Helsingin luomiseen niin tänään kuin huomennakin.

Piano with heart - Piano with mind - Piano with Barry.

From here, you can read more about our piano lessons, schedule a free trial lesson, or explore further using the navigation menu.

bottom of page