top of page

Pianotunteja aloittelijoille

ja edistyneille

Opetustyylini määräytyy yksilöllisesti oppilaan mukaan - olipa hän sitten aloittelija tai edistyneempi. Korostan tunneillani intohimon löytämistä uuden oppimista kohtaan. Tutustu kurssivalikoimaani ja valitse itsellesi sopiva kurssi.

IMG_2716.webp

Pianotunteja lapsille

Iät 5-11

Lapset ovat luontaisia oppijoita, ja he osaavat tehdä oppimiskokemuksista hauskempia leikkimielisen toiston avulla. Klikkaa tästä saadaksesi selville, miksi moni helsinkiläinen valitsee lapsilleen Pianotunnit Barryn kanssa yhä uudelleen ja uudelleen.

Pianotunteja nuorille

12+

Kun lapsemme eivät ole enää niin nuoria, on tärkeää muuttaa lähestymistapaa ja materiaaleja siten, että ne heijastavat enemmän omaehtoista oppimista. Selvitä, mitä ainutlaatuista Pianotunnit Barryn kanssa -ohjelmalla on tarjota nuorille.

girl playing acoustic piano.webp
adult piano hand.webp

Pianotunteja aikuisille

Saatat miettiä, onko liian myöhäistä oppia pianonsoittoa (spoileri: koskaan ei ole liian myöhäistä!). Tai ehkä olet oppinut soittamaan kauan sitten ja luulet unohtaneesi kaiken. Oli miten oli, minulla on oikea lähestymistapa jolla saamme sinut takaisin raiteillesi, jotta voit soittaa suosikkikappaleitasi nopeammin kuin uskotkaan.

bottom of page