top of page
Piano teacher helsinki.jpeg
Piano Lab Helsinki.jpeg
Pianotunteja aikuisille Helsinki.jpeg
Pianotunnit lapsille Helsinki.jpeg
Pianonsoitonopettaja lapsille Helsinki.jpeg
pianotunnit lapsille Helsinki2.jpeg

Tutustu Piano Labiin: Missä perinne kohtaa teknologian pianonopetuksessa

Mikä on Piano Lab?

Piano Lab on vallankumouksellinen lähestymistapa pianonsoiton opetukseen, jossa yhdistyvät moderni teknologia ja perinteiset opetusmenetelmät. Kyse ei ole pelkästään pianon soittamisen opettelemisesta; kyse on musiikin kokemisesta tavalla, joka on sekä tehokas että jännittävä.

Miksi tehdä asiat eri tavalla?

Perinteisillä kahden kesken tapahtuvilla tunneilla on ansionsa, mutta Piano Labissa suosimme kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka palvelee erilaisia oppimistyylejä. Tämä menetelmä ei ole vain erilainen; se vastaa paremmin nykypäivän oppijoiden monipuolisiin tarpeisiin.

Benefits of Piano Lab Helsinki

Edut:

  • Nopeampi edistyminen. Musiikki ei vain opita tunnilla, sitä harjoitellaan ja sisäistetään. Tämä mahdollistaa nopeamman ja syvällisemmän edistymisen.

  • Parempi nuotinluku. Aloita luottavaisesti. Tunneilla annetut tehtävät kehittävät taitoja ja varmuutta alusta alkaen.

  • Lisääntynyt itsevarmuus. Nopea edistyminen, tehokkaat opetusmenetelmät ja itsenäinen työskentely vahvistavat opiskelijoiden itseluottamusta merkittävästi.

  • Vähentynyt ahdistus. Opiskelijoilla on vapaus ja yksityisyys ratkoa asioita itsekseen, mutta tarvittaessa asiantuntija-apu on saatavilla.

  • Kukoistava yhteisö. Ole osa inspiroivaa yhteisöä, jossa kova työ ja musiikilliset ystävyyssuhteet lisäävät hauskuutta ja motivaatiota oppimismatkallasi!

Ja jos tämä ei vielä riitä, nautit pidemmistä oppitunneista, jotka tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle verrattuna perinteisiin kahden kesken tapahtuviin tunteihin.

Onko tämä vain toinen ryhmäkurssi?

Ei suinkaan. Perinteisillä ryhmäkursseilla usein käy niin, että jotkut opiskelijat edistyvät nopeasti, kun taas toiset jäävät jälkeen. Helsinki Piano Labissa jokainen etenee omaan tahtiinsa, luoden tasapainoisen, nautinnollisen ja tehokkaan oppimisympäristön kaikille.

Miten se toimii käytännössä?

Jokainen piano on varustettu kahdella kuulokkeella - yhdet opiskelijalle ja toiset opettajalle. Tuntisi alkaa henkilökohtaisella opetuksella opettajan kanssa, jonka jälkeen saat räätälöidyn tehtävän. Työskennellessäsi tehtäväsi parissa, opettaja auttaa muita opiskelijoita, palaten sitten sinun luoksesi antamaan palautetta ja lisäohjausta. Tämä menetelmä ei ainoastaan optimoi oppimisaikaa, vaan myös kehittää itsenäisyyttä tukevassa ympäristössä.

Kuinka aloitan?

Aloita musiikkimatkasi Helsinki Piano Labissa - missä jokainen nuotti johtaa uusiin mahdollisuuksiin.

 

Aloita ilmaisella kokeilutunnilla napsauttamalla alla olevaa painiketta:

Helsinki Piano Lab on omistautunut tarjoamaan inspiroivaa piano-opetusta aikuisille & lapsille Herttoniemessä, Pasilassa, ja Ruoholahdessa. Uskomme, että musiikinopetuksen tulisi olla hauskaa ja kaikkien saatavilla.

 

Lue lisää osoitteessa www.helsinkipianolab.fi

bottom of page