top of page
Piano lessons for adults in Helsinki.jpeg
Pianotunnit lapsille.jpeg
Pianotunnit lapsille Helsinki.jpeg
Pianotunteja aikuisille Helsinki.jpeg
pianotunnit lapsille Helsinki2.jpeg

Tervetuloa Helsinki Piano Labiin, Pasilaan

Uusi musiikkiseikkailusi ja oppimiskotisi

“Suosittelisin uudelleen ja uudelleen!”

Soita, opi ja kukoista inspiroivien pianotuntiemme parissa - nyt Pasilassa!

Jatkaen perintöämme huippuluokan pianostudiona, tuomme intohimomme musiikkiin, yhteisöllisyyteen ja hauskuuteen helpoimmin saavutettavaan sijaintiimme: Pasilaan.

Liity mukaan pianotunneille, jotka juhlistavat erinomaisuutta ja yhteenkuuluvuutta, erikoistapahtumilla kuten duetoilla ja juhlilla. Vieraile eloisassa studiossamme, joka on kätevästi saavutettavissa junalla, bussilla, raitiovaunulla tai autolla.

 

Haluatko aloittaa heti? Varaa ilmainen kokeilutunti tai opi lisää siitä, mikä tekee Pasilan studiostamme ainutlaatuisen.

"Opettaja on erittäin hyvä, mutta ennen kaikkea hän on erittäin kannustava. Suositellaan lämpimästi!"

Anchor 1
Piano lessons Helsinki -24_edited.jpg
pianotunnit lapsille Helsinki2.jpeg
Pianonsoiton opettaja lapsille Helsinki 2.jpeg

Mikä on uutta Pasilassa

Helsinki Piano Labissa uskomme, että musiikkikasvatus on paljon muutakin kuin vain pianotunteja. Kyse on myös kuulumisesta musiikkiyhteisöön ja musiikin syvemmän tarkoituksen löytämisestä.

Siksi olemme laajentaneet ydinohjelmiamme sisältämään musiikillisen yhteistyön kaikkien kurssiemme keskeisenä ominaisuutena, jotta saat halutessasi monia mahdollisuuksia työskennellä yhdessä muiden opiskelijoiden ja muusikoiden kanssa. Siksi tarjoamme pianobileitä, opetamme duettoja, sävellemme kappaleita, säestämme tanssia ja tarjoamme mahdollisuuksia saada musikaalisia ystäviä.

 

Tavoitteemme on tarjota sinulle musiikillisen täyttymyksen matka, joka voi kestää koko eliniän – ja olet kutsuttu mukaan.

Anchor 2

"Ansaitsee enemmän kuin vain 5 tähteä!"

Piano lessons Helsinki.jpeg
Pianotunteja aikuisille Helsinki -2.jpeg
Piano lessons Helsinki.jpeg

​Intohimoinen Tiimimme

Tutustu omistautuneisiin ja taitaviin opettajiimme, jotka ohjaavat musiikkimatkasi Pasilassa. Jokainen tuo mukanaan runsaan kokemuksen ja rakkauden opettamiseen jokaiseen tuntiin.

Kaikilla opettajillamme on vahvat musiikkitaustat, jotka erikoistuvat eri aloihin. Näihin kuuluvat musiikkikasvatus, musiikkiteknologia, sävellys, esitys, klassinen musiikki, pop ja jazz.

Opettajamme puhuvat sujuvasti suomeaenglantia, tai molempia.

Anchor 3

"6-vuotias tyttäreni on erittäin innostunut opiskelemaan pianoa. Loistava paikka opiskella jopa nuorelle lapselle!"

Pianonsoiton opettaja Helsinki.jpeg
Pianonsoiton opettaja Helsinki.jpeg
Pianotunteja lapsille Helsinki -3.jpeg

Aikataulut ja Helppo Online-Varaus

Tällä hetkellä tarjoamme tuntivarauksia valittuina arkipäivinä, ja meillä on innostava suunnitelma laajentaa saatavuutta jokaiseen viikonpäivään seuraavien 1-2 kuukauden aikana.

 

Aloittaminen on helppoa: voit varata ilmaisen kokeilutuntisi helposti verkossa ja aloittaa musiikkimatkaasi jo tänään!

Free trial piano lesson in Helsinki - booking plan - less text.jpeg

"Erittäin suositeltava!"

Anchor 4
Piano teacher job - Helsinki.jpeg
Piano lessons Helsinki.jpeg
piano lessons helsinki for adults.jpeg

Edullista Huippuosaamista - Erityinen Tutustumistarjous!

Lisätietoja hinnoittelustamme löydät täältä.

 

Muista, että kokeilutunnit ovat täysin ilmaisia, ja saat ensimmäisen kuukauden 10 % alennuksen tervetuliaislahjanamme sinulle!

Anchor 5

"Päätin kokeilla muutamia tunteja, vaikka olenkin jo nelikymppinen, vaikuttaa siltä, että oikean opettajan kanssa voi oppia mitä tahansa missä iässä tahansa!"

Pianotunnit -2.jpeg
Pianonsoiton opettaja Helsinki.jpeg
Pianonsoiton opettaja Helsinki.jpeg
piano lessons herttoniemi for adults_edited.jpg
piano lessons Pasila_edited.jpg
piano lessons in Pasila, Helsinki_edited_edited.jpg

Löydä Meidät Helposti: Sijainti, Pysäköinti ja Julkinen Liikenne

Kätevästi sijaitsee lähellä Helsingin pääjunarataa ja Tripla-ostoskeskusta, studiomme on helpoimmin saavutettavissa tähän mennessä!

Tässä on kaikki, mitä tarvitset löytääksesi meidät vaivattomasti.

Jättö

Autolla saapuvat oppilaat voivat jättää ja noutaa helposti studion ulkopuolella.

Pysäköinti

Lähin pysäköinti on P-Veturi, josta on uloskäynti lähelle studiota. Vaihtoehtoisesti Triplalla on ilmainen pysäköinti, ja se on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Julkinen liikenne

Olemme noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Pasilan juna-asemalta, joka on merkittävä liikennekeskus Helsingissä. Asemalta pääsee kävelemään studiolle ilman teiden ylittämistä, jos käytetään siltoja.

Jokainen juna Helsinkiin kulkee Pasilan aseman kautta, mikä tekee studiostamme helposti saavutettavan, jos asut junaradan varrella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Lähellä on myös monia bussi- ja raitiovaunupysäkkejä, jotka palvelevat alueita ympäri Helsinkiä.

Anchor 6

"Jos etsit loistavaa pianonopettajaa lapsellesi, suosittelen lämpimästi!"

Piano Lessons in Pasila, Helsinki (pianotunnit).jpeg
piano lessons Pasila_edited.jpg
Piano Lessons Pasila, Helsinki.jpeg

Valmis Aloittamaan Pianoseikkailusi Pasilassa?

Varaa ilmainen kokeilutuntisi tänään ja ota ensimmäinen askel kohti musiikillista huippuosaamista. Emme malta odottaa toivottaa sinut tervetulleeksi yhteisöömme!

 

Muista, että kokeilutunnit ovat täysin ilmaisia, ja saat ensimmäisen kuukauden 10 % alennuksen tervetuliaislahjanamme sinulle!

ARVOSTELUT

5 stars transparent.webp

6 months ago

[Automatically translated] "Poikamme on opiskellut pianonsoittoa Barryn kanssa yli vuoden. Oppitunnit ovat hyvin suunniteltuja ja noudattavat selkeää rakennetta asteittain helpommista haastavampiin kappaleisiin. Joka viikko harjoitellaan eri palaa. Barry on rauhallinen ja hauska opettaja. Hän on myös hyvä antamaan palautetta.

 

Oppitunnit ovat olleet helppoja järjestää, poikamme käy itse koulun jälkeen. Olemme jopa järjestäneet satunnaisia ​​verkkotunteja, jotka ovat myös sujuneet hyvin. Poikamme nauttii Lessonsista ja nauttii pianon soittamisesta, ja mielestämme Barryn lähestymistapa on suuri syy tähän. Suosittelemme mielellämme Barry's Lessonsia."

- James D

5 stars transparent.webp

5 months ago

[Automatically translated]  "Voin suositella Barrya hyvänä ammattilaisena ja kärsivällisenä opettajana, joka suhtautuu oppilaisiinsa henkilökohtaisesti. Tavoitteemme ja aikataulumme asetettiin keskenään olosuhteideni mukaan. Barry onnistui löytämään hyvän tasapainon opiskelukappaleiden ja henkilökohtaisen musiikkimakuni välillä. mikä teki opiskeluprosessistamme nautinnollisen.

 

Barryn neuvot ja menetelmät tekniikani parantamiseksi olivat merkittäviä, ymmärrettäviä ja helppoja harjoitella. Myös Barry oli rohkaiseva ja inspiroiva. Kaiken kaikkiaan edistyimme erinomaisesti ja suosittelen Barrya pianonsoiton opettajaksi!"

- Anna C

5 stars transparent.webp

2 weeks ago

[Automatically translated]  "Poikani on käynyt pianotunteja nyt 2 kuukautta. Barry on erinomainen opettaja ja erittäin kärsivällinen, rauhallinen ja rohkaiseva. Loistavaa!"

- Helina H

"Lapseni odottaa aina innolla pianotuntejaan ja hän kehittyy tunneillaan. Suosittelen lämpimästi."

bottom of page